SIDOR

27 februari 2011

Världens bästa hundtjej

Idag fyller världens bästa hundtjej fem år! Ester som alltid är pigg och glad, så länge hon får vara med. Enligt henne finns det inget värre än att stå ensam i hundgården, så de gånger hon stått där är lätträknade ;-)

Hon vill alltid vara precis där vi är, helst på oss. Nu när jag ligger hela tiden har jag sällskap av henne, hon kurar upp sig bakom mig och kan ligga där hela dagarna. Om nätterna ligger hon sedan på samma vis hos husse, det ska ju vara rättvist. På bilderna ovan är det en nöjd hund som är ute och leker i snön, hjälper husse i trädgården, är med och stickar och så klart ska hon vara med när det är dags att fota ett par färdiga sockar... En härlig vårdag ute och på sin favoritplats i kökssoffan, där hon har bäddat uppe på ett helt gäng kuddar. Varför ligga på golvet när man har mycket bättre koll uppe ifrån soffan :-)

Hade aldrig trott att man kunde bli så fäst vid en hund när vi bestämde oss för att hon skulle få flytta hem till oss för fem år sedan. Jag som dessutom hade sådan hundfobi att folk bara skrattade åt oss när vi berättade om henne...

2 kommentarer:

  1. Grattis på 5 årsdagen ESTER!
    Kram från Mattemor!

    SvaraRadera
  2. Grattis till lilltjejen också... KRAM

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!