SIDOR

26 februari 2011

Hem ljuva hemDen här kudden med korsstygnsbroderi fick jag av mina svärföräldrar i födelsedagspresent. De tyckte den passade bra in på mig nu när jag håller till så mycket hemma. Baksidan är i ett sött blommigt rosa och grönt tyg. Passar kanon här hemma eftersom jag fastnat i rosa och limegrönt för tillfället. Blir sugen på att göra egna machande kuddar sen när jag har möjlighet. Den passar in i många olika rum här, men just nu ligger den i en fotölj i gästrummet.


 Bjuder på en liten tjuvkik på hur det ser ut i gästrummet. Renoveringen påbörjades där förra vintern och det är färdigt på när som gardiner och det sista piffet som jag tänkte fixat i höstas. Men här är iaf en bild på en fin teakfotölj som vi fått av mannens moster, fårskinnet är en bröllopspresent från en kompis och lampan är mamma och pappas gamla. Jag har inte glömt lampskärmar, tycker den är cool som den är... Fler bilder på det nyrenoverade gästrummet kommer en annan dag, måste ju visa bilder på det fina originalbrädtaket som vi plockade fram. Just nu bor vi dessutom i rummet eftersom jag skall ha nära till toa och inte får gå i trappor.
Såhär såg det ut innan vi började, brun/vit randiga tapeter och spänd papp i taket. Och så en gammal IKEA fotölj. Vi tycker det är betydligt finare nu

1 kommentar:

Tack för att du lämnar en kommentar!