SIDOR

28 juni 2008

Färdiga strumpor

Jag är färdig med ännu ett par strumpor. Och eftersom att sticka strumpor just nu är min passion har jag ännu ett par till pågång. Frågan är bara vad jag skall göra av alla strumpor det blir??

Nu skall jag återgå till stickandet :)

3 kommentarer:

  1. Fundera inte över vad du ska göra med alla strumpor det blir! Njut bara av att det är så kul att göra dem! De är jättefina, och det räcker långt!
    Sticka på, själv ska jag avsluta bakstycket på den röda koftan, det går fort att göra och jag längtar tills jag kan montera den. Bara framstycket kvar...

    SvaraRadera
  2. Jag håller med skapasaker. Måste det var nytta med det man gör? Jag brukar säga att jag skapar för själen skull och är det dessutom användbart är det bara ett plus. Man kan alltid ge bort till vänner som inte är så händiga, men som uppskattar hantverk. Dina strumpor är jättefina!

    SvaraRadera
  3. hej Jenny
    vilka underbara strumpor du stickar , bruka in och kolla på din sida , skulle visa en tjej på jobbet den , men hittade den inte,som tur var så var jag på fest hos ULLA OCH JANNE SÅ JAG FICK ADRESSEN AV jULIA. VI KOLLADE DEN DAGEN EFTER . Sofia ,som hon heter, studera textil i malmö och ska börja läsa i Borås till hösten .har det gott vi syns snart på sturkö ps Trixi hälsa till Ester DS
    kram Monika

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!