SIDOR

25 maj 2013

Rosa blommor och rosa virkningNu blommar det Japanska körsbärsträdet så fint! Några dagar senare än förra året, men inte många. Jag passade på att föreviga det genom att skicka med kameran ut med mannen. Äntligen har vi en fungerande kamera igen. Vi har lyckats förlägga laddaren så efter en del letande och mycket irritation beställde jag en ny. Närbilden på blommorna tog jag från sovrumsfönstret...

Annars har helgen så här långt bestått av besök av mormor o morfar. Det har staplats ved, så nu är all veden i vedboden uppstaplad. Gräset har klippts, gången krattats och rabatterna har fått sig en genomgång. Allt detta medan jag virkat i soffan...

Så till virkningen då. Det är inte mer spännande än så här just nu. Ännu en bläckfisk är pågång, så även ett nytt mönster på en accessioar. Förhoppningsvis blir både mönstret och bläckfisken färdig i morgon.


Och allra sist för idag måste jag passa på att gratulera en av mina goa kompisar så blev tvåbarnsmamma igår, en underbart söt liten lillebror fick de. Grattis till hela familjen!!

2 kommentarer:

 1. Japansk körsbär är bara sååå fin! Vår har tyvärr redan blommat över...
  /kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt fantastiskt fint! synd att de blommar över så snabbt bara, men snart så står ju äppelträden i blom :-)

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!