SIDOR

8 januari 2013

FiltarFör er som följer mig på facebook är inte de här filtarna någon nyhet för de har visats där några dagar nu. Jag tycker själv att alla tre är riktigt härliga, två är beställningar och den med bruna kantband sydde jag bara för att det var så roligt! Jag har verkligen fastnat i filtar, alla tyger jag har ser jag i filtar nu mer. Öglan med en färgad knapp är en snygg detalj tycker jag, som fungerar bra som napphållare eller varför inte hänga upp filten på barnrummet.

Är lite sugen på att göra en stor filt till mig själv, som vi kan ha i soffan uppe. Får väl se om det blir verklighet, men visst skulle det vara mysigt att ha en filt i velour och trikå över sig när man ligger och tittar på film eller sitter och stickar.

Terminen är igång, jag var iväg igår på spa och konferens med mina kollegor på ena skolan. Idag är jag hemma med sonen som har fått feber efter magsjukan. I morgon skall jag jobba och mannen vabba... småbarnslivet när det är som bäst... eller inte.

Det har varit mycket tid sittande i soffan idag, vi har tittat på "Karlsson på taket" väldigt många gånger. Jag har insett att nästa gång vi handlar skall det absolut införskaffas fler Astrid Lindgren filmer för mamman har tröttnat på att bara kolla på en film en hel dag. Jag har passat på att göra flera blogginlägg,  så nu kommer det nya inlägg här varje dag, en vecka framåt. Så kika in även i morgon!

2 kommentarer:

 1. Åh, vilka underbara kombinationer av tygval =) Jättefina... Måste bara fråga vad du har för inställning på CoverPron för att få så fin kantbandning??? =)
  Mvh Emilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag använder inställningen som står på "fusklappen" på maskinen, den för tjockare tyger.

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!