SIDOR

7 september 2012

Färgglada kläder


Ja, då var det fredag igen. Ännu en vecka har gått. Dagarna och veckorna bara rullar på, det är riktigt svårt att hinna med. Roligt att jobba är det i alla fall, och E verkar trivas riktigt bra på föris. Den här veckan har det inte gråtits alls när jag lämnat, bara när jag kommit och hämtat, för då ville han inte gå hem.

Utöver jobb, familjen och mycket annat har jag hunnit med höstens första pysselträff i byn. Det är så roligt att träffas en kväll och bara prata och pyssla, längtar till nästa gång!

Kläderna ovan på den översta bilden är en kusinmatchning, och den andra bilden är en syskonmatchning. Två roliga beställningar som jag fick för ett tag sedan som syddes färdigt i förra helgen. Bilderna har visats på facebook så ni som följer mig där får stå ut med att de visas igen. Jag är supernöjd, kombinationen av färger och mönster är ju det som gör att jag älskar att sy just barnkläder.

Hoppas på lite sömnad även i helgen, jag har fått in mycket beställningar nu. Men först skall vi klara av en jaktmiddag och lite jobb.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar en kommentar!