SIDOR

6 juni 2012

Vinnarmössan och 6 juni

 Den här söta bilden lades upp på min facebook sida, det är vinnarmössan från tävlingen jag hade där för ett tag sedan. Helt underbar bild! Tack snälla mamma A för att jag får visa den.

Idag är det ju 6 juni vilket betyder att vi är lediga tillsammans här hemma. Vi hade planerat en ute-dag i trädgården, och det har vi haft också. Så mysigt det är att vara ute och fixa tillsammans! Nu är alla rabatter fina, grönsakslandet är rensat, gräset klippt (jag körde gräsklippartraktorn och mannen trimmern) och korvgrillningen avklarad. Tur vi har fått en liten kille som älskar att vara ute, även efter en heldag ute protesteras det när vi går in framåt kvällen. Nu är mannen och tränar fotboll, E sover och jag ska sätta mig vid symaskinen en stund. Sen tänker jag lite extra på min farfar idag, som lämnade oss för fyra år sedan.



Den här chokladkakan har vi fikat på idag, eller rättare sagt ätit upp resterna från igår. E:s kompisar med mammor var här igår och då bakade jag den här smarriga kakan som vi åt med massa jordgubbar, banan och grädde.

1 kommentar:

  1. Så fin i den fina mössan!!!!!! Kakan ser underbar ut! Jag fick ju smaka nästan lika dan sist, mums!!!!!!
    KRAM

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!