SIDOR

30 juni 2012

Bergveckan dag 1, Mopedrally


Dag 1 av årets Bergvecka är avklarad och jag tycker det har varit en bra dag! Det har varit mycket folk, och vädret har varit precis som man vill när man anordnar ett sådant här evenemang, till största delen sol men inte alldeles för varmt så folk åker till stranden istället.

Dagens största händelse var helt klart mopedrallyt. Vi var och tittade på de fina veteranmopederna och så åt vi glass hos Elwy på tapetseriverkstan. Det pratades om att det var mellan 250-300 personer som var med och körde rallyt, ska bli spännande att höra det exakta antalet. Vi mötte även på två fina systrar, båda iklädda LADYJEN- barnkläder. Storasyster L i rosa/röd fordonsklänning och lillasyster A i vit/röd uggleklänning båda klänningen har svart/vita armar.

Storasyster L visar ryggen på sin klänning. Hon hade dagen till ära valt den helt själv i garderoben. Roligt tycker jag såklart!

Systrarna L och A äter glass i solen.
Glöm inte titta in i morgon igen! Då kommer det troligen vara ett inlägg om utställningen i Lädja gamla skola, där jag har mina saker, samt Lodja äventyret. Det är nämligen barndag i Lädja i morgon. Min förhoppning är att jag skall kunna uppdatera med ett inlägg varje dag nu under kommande dagar så att ni som inte kan ta del av Bergveckan på riktigt kan få vara med lite via bloggen.

6 kommentarer:

 1. Tack Karin! Det är så roligt när byn lever upp som den gör denna veckan!

  SvaraRadera
 2. Javisst var mopedrallyt en höjdare! Bra driv i byn Berg! Stort tack till alla som arrangerade. Dock borde föräldrarna (på bilden med min bil) ta sig en funderare. Är det OK att låta sina barn hoppa in i en olåst utställd bil och t.o.m. stå i sätet och peta och rycka i reglagen? Vem betalar? Tack för glasspinnen och kladdet förresten!/Tony

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist att det var personer i din bil som inte hade rätt att vara där. Dock hade inte jag med barnet i bilen att göra, då jag enbart fotograferade din coola bil.

   Radera
  2. Toppen, du har bra smak när det gäller udda bilar :) Tack för den fina bilden (och sorry för surgubbekommentaren). Får jag använda bilden om jag anger dig som fotograf? Mvh/Tony

   Radera
 3. Det är okej att du använder bilden Tony. Är det på nätet får du gärna hänvisa till min blogg.
  //Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!