SIDOR

6 mars 2011

Byxor till bebisen


Innan det skickades ner LADYJEN-barnkläder till den nya butiken Smedjegatan Två plockade vi ut lite av de minsta kläderna för att spara till vår bebis. Vill ju gärna att bebisen skall ha lite LADYJEN-kläder när den kommer, och vet ju inte om jag kommer hinna göra något. Men jag hade faktiskt kvar lite byxor i storlek 50/56 och 62/68, de två första på bilden är i den större storleken... De orange är i velour, de två sista är i vävt retrotyg och de andra tre är i lite tunnare trikå.

Sen bjuder jag även på en bild på magen, bilden är från två veckor sedan då jag var i vecka 31+0. Magen har växt rätt mycket de senaste veckorna så är lite större nu ;-)

Vädret har varit helt underbart i helgen, strålande sol från en klarblå himmel. Mannen har varit ute och jobbat i skogen och på gården hela helgen. Och jag stod faktiskt i dörröppningen ett ögonblick igår och fick lite sol på mig. Känns som våren är på ingång, så härligt! Fåren klipptes i fredags, så nu även det fixat. Lammningen beräknas dra igång om ungefär en månad, ska bli spännande att se hur mycket lamm vi får i år. Troligen mellan 15-25. Traktorn har dessvärre gått sönder så den är på verkstad. Förhoppningsvis går den att fixa, vi får veta i veckan.

4 kommentarer:

 1. Så underbart härligt! Ja, det kändes som våren var på gång, då även jag gick en timmes promenad med barnvagn och lånad bebis - barnbarnet!

  Ylva

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen jätte fin!!!!!
  Kram från Jessica

  SvaraRadera
 3. Härligt Jenny! Du ser ut att må fint trots alla vedermödor under graviditeten. Och vad ni har mycket "annorlunda" att tänka på...lamm och trasig traktor. Häftigt!
  Kram på dej och ta det lugnt nu tills bebben tittar ut :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin mage du har!!!!
  Kram Jessica.

  ps Stina hälsar till Ester

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!