SIDOR

30 januari 2011

Renovering påbörjad av groventrén

Bilder på hur det såg ut innan renoveringen påbörjades.
Det händer inte mycket på bloggen för tillfället, men här hemma händer det faktiskt saker. Mannen har under helgen påbörjat renoveringen av vår groventré. Den har fram tills nu varit liten och trång och väldigt mörk. Väggen mellan entrén och ett förråd är nu utslagen, vilket gör att groventrén kommer bli dubbelt så stor. Och så kommer vi få in mer ljus via fönstret som tidigare var i förrådet.

Det är nu reglat, isolerat och gipsat och parkettgolv och plastmatta är bortrivet. Tanken är att vi ska ha ett gummigolv med "ploppar", både praktiskt och snyggt! Om det är någon som vet var man kan få tag på sådant golv i närheten av Växjö får ni gärna ge tips!

Själv ligger jag och hör hur han jobbar på, det kliar i fingrarna men jag får inget göra. Men är så klart glad över att renoveringen är påbörjad. Jag får väl leta inspiration och komma på nya projekt som skall göras när detta är färdigt ;-)

2 kommentarer:

  1. hej jag hittade ett liknande golv på hornbach här i göteborg, kanske finns den affären i växjö? skönt med större groventre. ska bli kul o se resultatet

    SvaraRadera
  2. Hej, det blir spännande att se hur det blir! Vi ses i morgon!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!