SIDOR

14 november 2009

Vid symaskinen

Jag har suttit framför symaskinen en del idag, och då har det blivit lite nya barnkläder. Alla plaggen är i storlek 74. Det nya med dessa plaggen är att jag även sytt "pösbrallan" i vävt tyg, det blev även en matchande skjorta till dem. De rosa med stjärnor och de randiga är i härlig velour och så kaninerna är i lite tjockare trikå.

5 kommentarer:

  1. hej vännen! fina kläder du har gjort!jag gillar stjärnbrallorna =) kram!

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint! Härliga färger! :)

    SvaraRadera
  3. Gud vad fint! De första byxorna är jag lite sugen på. :) Hur mycket kostar dom? ^^ Hur lång tid tar det innan de kommer? Noah håller på att gå över till 74. Om jag inte minns fel så är de rätt stora i storleken? Vilket är väldigt bra, eftersom han växer som bara den. :)

    SvaraRadera
  4. De byxorna är jag intresserad av. :) De är första till vänster! Jättefina! Strl. 74 skulle vara perfekt! :) Dom finns fortfarande kvar? :)

    SvaraRadera
  5. Hej Jenny!
    Oj vilka fina grejer du har skapat! Kan verkligen förstå att de vill ha dina saker i butiken. Själv kliar det i fingrarna att öppna en baby-seconhand där man säljer remakes och lokaldsignade barnkläder.. Men... Jag har ju lite tid att tänka på nu när jag är hemma med Esther.

    Lycka till!
    Kram,
    Frida aka Hvidis

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!