SIDOR

15 november 2009

Gardin blir klänning

Igår blev det även en härlig klänning sydd, av det här tyget som tidigare varit en gardin. Är riktigt nöjd, den blev precis så härlig som jag hade hoppats på! Har bara ett problem och det är att jag inte riktigt vet vilken storlek det är...sydde den efter ett mönster på tröja som är i storlek 74, förlängde och breddade. Dock behöver jag göra lite ändringar på mönstret. Tror att den är lite lång samt kanske lite för smal eftersom det inte är dragkedja i den. Tänkte även göra om halsringningen en aning. Eftersom jag inte har någon att prova eller mäta på här hemma hoppas jag kunna få hjälp av er som läser här. Klänningen är 60 cm i övervidd och 46 cm lång från nacken och ned. Vad tror ni om det? Vore mycket tacksam för lite tankar och åsikter...

Visst blev den härlig med dessa byxorna till!

5 kommentarer:

 1. Vilken fin klänning Jenny! Man blir alldeles glad av färgerna!

  SvaraRadera
 2. Aldeles underbar! Ibland vore det kul om man hade en lite tjej oxå! :)

  SvaraRadera
 3. Jätte fin klänning, hoppas du får lite hjälp med storleken.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Sååå snygg! Muddar är jättebra, då kan barnen ha klänningen mycket längre! Så du behöver inte oroa dig för storleken....!

  SvaraRadera
 5. Hej tjejen,
  min lilla kille är 56 cm, totalt, och han är ju sju veckor nu... Tror modellen skulle vara finast till ett barn som står upp, för att göra klänningen rättvis. Hur stor är man då??? Olle har strl 62 nu, på god väg till 68, i bredd i alla fall.... ;-) Tror inte dett avar till mycket hjälp. Jättefin klänning i alla fall. Vill oxå sy klänning!! Kram kram, ses snart!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!