SIDOR

2 oktober 2012

Muddbyxor till vuxen

I förra helgen syddes det två par muddbyxor till vuxen. De är sydda i en sådan modell så man kan ha dem även med växande mage. Båda de här två paren är beställningar som nu nått sina ägare. Men skulle du vara sugen på ett par är det bara att höra av sig till mig via mejl eller facebook. De bruna är gjorda med lite längre benmudd, enligt kundens önskemål. Jag kan alltså anpassa modellen så de passar just dig! Mössa med pös finns nu även i vuxenstorlek, även de går att beställa.



Idag har jag varit hemma med lillkillen som är sjuk, feber och hemsk hosta är det den här gången. Hans säng har åkt in i vårt sovrum så att vi ska ha koll på honom när han hostar som värst om nätterna.

Det har sytts rätt mycket nu den senaste tiden, framförallt om helgerna men även någon timme då och då om kvällarna. Däremot hinner jag inte riktigt med att uppdatera så mycket på bloggen som jag jag skulle önska, så är d nyfiken på vad jag syr får du kika in på min sida på facebook. Hoppas att jag kan få någon timme vid symaskinen i kväll när E somnat!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar en kommentar!