SIDOR

7 augusti 2012

Sjunde - En hörna av trädgården

En hörna av vår trädgård som är väldigt mysig men som vi inte använder så mycket är framsidan. Under semestern brukar vi sitta och äta frukost på den lilla altanen på framsidan för då brukar det vara morgonsol där, lunchen brukar intas där, för då har det hunnit bli skugga. Tyvärr har det inte varit så mycket härlig morgonsol i sommar så att vi sökt oss ut för att äta frukost, och söka skugga ute till lunch har vi knappast behövt göra. Tanken är att vi i framtiden skall få upp ett staket på framsidan, kanske kommer vi då använda hela trädgården mer. Det är lite otäckt att vara ute där nu, det kör inte mycket bilar men de få som kör förbi oss kan ibland köra riktigt fort.

Det blommar i alla fall i rabatterna, den här röda dahlian kommer från min morfar. Tänker alltid lite extra på min mormor och morfar, som idag inte är i livet, när jag ser hur fint de blommar.

I kväll har vi haft besök av kompisar och vi har bakat pizza i bakugnen. I morgon är det sista dagen på min föräldraledighet med E. Känns både skrämmande och spännande!

1 kommentar:

  1. Vilken fin trädgård! Tänkte höra om du har några tips när det gäller pizzabakning i bakugn, tänkte test det en dag.
    /Anna-Karin

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!