SIDOR

14 augusti 2012

Joggingrunda 3

Ikväll har jag kommit iväg på joggingrunda nr 3, hoppas att jag lyckas fortsätta. Brukar ju tröttna så fort när det gäller träning. Fin natur är det i alla fall att springa i här!

Annars har det varit en innehållsrik kväll. Utöver jogging, veckohandling och skoshopping till E har jag även hunnit sitta en stund vid symaskinen och sy ett par dregellappar men också märkt upp och packat ett gäng tröjor som ska skickas i morgon. Gosat och busat med E har jag också hunnit med såklart!

Jobbat  har jag gjort också. Idag har jag varit på skolan som jag skall undervisa i trä och metallslöjd. Det känns bra att vara igång igen, riktigt bra faktiskt. Hoppas det också håller i sig...2 kommentarer:

  1. fina dregellappar och vad kul att du börjar arbeta med de hårda materialen. Om jag minns rätt har du mest jobbat med mjuka material eller????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte egentligen A´marie, jag undervisade i två år i Göteborg och då var det textil. De två år jag jobbat i Växjö, innan föräldraledigheten, undervisade jag i trä. Tycker det är jätteroligt att få vara både i mjuka och hårda material :-)

      Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!