SIDOR

4 juli 2012

Bergveckan dag 5, Lädja gamla skola: LADYJEN BARNKLÄDER

Det får bli ett inlägg ikväll också, eftersom morgonens inlägg egentligen skulle varit igår kväll. Jag har valt att dela upp utställningen i Lädja gamla skola lite så därför visar jag bara mina barnkläder i det här inlägget, så kommer de andra utställarnas alster i ett senare inlägg.
Bilderna här nedan kommer från i helgen, innan det var så mycket sålt. Det har varit mycket folk och jag har sålt både bra och fått höra fina ord om mina kläder. Tidningsreportaget har gjort att mer folk har hittat ut till mina kläder, vilket såklart är roligt. Tyvärr har storlekarna blivit rätt utplockat nu, så om du är där och inte hittar något i den storlek du önskar är du välkommen att göra en beställning istället.


Iordning ställt inför öppnandet. Dregellapparna hänger på rad i fönstret, min ställning är full av byxor i de mindre storlekarna samt klänningar och tröjor i olika storlekar.

Lördagens skyltning. En frigolitbit inklädd i vitt lakanstyg får agera skylt för mina kläder. På det viset kan jag lägg flytta om och skylta mina kläder på ett roligt vis. 

Söndagens skyltning av LADYJEN barnkläder.

E hjälper till att hänga om kläderna lite...

... de här byxorna hänger ju mycket bättre på vagnen en bit bort, tycker E.


Bjuder på en bild på mig och min E vid mina kläder. Bodyn som E har på sig har under veckan funnits till försäljning  i storlek 50/56 samt storlek 62/68.
I morgon kommer bilder på resterande utställning i Lädja gamla skola, kika in då!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar en kommentar!