SIDOR

18 juli 2012

Badrummet färdigt!

Nu är badrummet färdigt på övervåningen. Det har varit klart ett tag men det var lite fix kvar som prylar i fönstren och matta som jag ville fixa innan jag visade bilderna här. Det grå skåpet kommer från mina föräldrar, vilket de i sin tur har fått ärva av någon släkting. Det sattes in i helgen och vi är mycket nöjda med resultatet. Det passar bra in för att matcha upp den gamla dörren bland den annars moderna inredningen.

Här nedan kommer lite bilder på hur det blev, lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker om det färdiga resultatet.






Utsikt från toastolen.

Annars flyger dagarna iväg. Det är härligt att vara lediga tillsammans men som vanligt är det massvis med saker som skall fixas här hemma. Ikväll har vi plockat upp mina sy-saker från matrummet, det är inte klokt vad mycket sy relaterade saker jag har. Än så länge står allt i lådor uppe i det ny renoverade syrummet i väntat på att ett skåp och en byrå skall målas vita. Det ska bli roligt och spännande att plocka upp allt där sedan.

När vi inte grejar och fixar här hemma träffar vi kompisar. Från igår till idag var min gymnasiekompis med familj här och hälsade på, och i eftermiddag var vi inne och fikade hos grannarna som hade barn och barnbarn hemma. Och i morgon är det dags för grillkväll med pysselgruppen med familjer här hemma. När det planerades trodde vi så klart att vädret skulle vara betydligt bättre. Det verkar som vi kommer få vara inne då prognosen sagt mycket regn, (därav tömning av matrummet).

2 kommentarer:

  1. Superhärligt badrum! Särskilt toautsikten och den fina, fina dörren :)
    //Flamman

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också utsikten och det snygga skåpet - det vid dörren. Britt-Marie

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!