SIDOR

23 juni 2012

Midsommarfirande

Årets midsommarfirande började redan i torsdags med Lövmarknaden i Karlskrona och glassätande på Glassiären med E:s mormor och morfar som precis hade gått på semester. Vi var bara nere hos dem över dagen, E sov hela resan ner men gallskrek dessvärre hela resan hem igen. Två timmar med en mycket ledsen kille i bilen känns som en evighet...

Tydligen var det väldigt energikrävande att gå på marknad för E sov sin första hela natt på väldigt länge (23-09), och det var inget dumt sätt att börja midsommarafton. Massa jordgubbar åts till frukost innan vi gjorde i ordning oss för firande hos kompisar i byn. Vi åt matjesill och potatis och gjorde midsommarkransar innan det var dags för det gemensamma firandet i byn. Vi klarade oss precis ifrån regnet, sedan regnade det resten av kvällen. Men grillning blev det ändå, dock under partytält. Tack snälla vänner för en mysig midsommarafton!

1 kommentar:

  1. Härligt! Här kom också regnet frammåt kvällen, men innan det var läggdags (någon gång på morgonkvisten) var det molnfritt igen.
    /Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!