SIDOR

21 maj 2012

En elefant balanserade...

Det är svårt att inte tänka på barnsången "En elefant balanserade på en liten, liten spindeltråd..." när man ser detta härliga gula tyget med glada elefanter. Speciellt eftersom det är en av många barnsånger som sjunges varje dag här hemma. I vilket fall så är det en hel rad med elefanter som balanserar på de här hängselbyxorna. De syddes färdigt igår och är till en liten tjej som ganska nyligen fyllt ett år, M kommer helt klart bli jättefin i dem!Mönster:
Mitt egna i storlek 80/86

Bäst just nu:
Jag tycker byxorna blev så fina. Det är så praktiskt med muddar och hängsel men flera knappar det gör ju att plaggen kan användas mycket längre! Sen är det så roligt när en kund kommer med ett önskemål, som i det här fallet mjuka hängselbyxor. Annars hade det inte alls blivit av att jag sytt det nu. Sen att våren har hittat hit såklart!

Sämst just nu:
Skulle nog vara att det är så svårt att motivera sig att sitta inne och sy i det härliga vädret. Tur att dagarna är långa så man hinner med både att sitta vid symaskinen och vara ute och greja. Sen kan man ju alltid sitta ute och nåla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar!