SIDOR

9 april 2012

Längesedan sist


Sedan jag uppdaterade här sist har det inte hänt mycket på den kreativa biten. Det har gått tillbaka till snöande vinter från härlig vår och tiden har tillbringats i en sjukhussäng istället för vid symaskinen eller stickorna. Bjuder här i alla fall på en härlig bild på mig och E, som min syster tog när hon var här för två veckor sedan. E som om en vecka fyller 1 år (!), helt ofattbart att han blivit så stor. Nu älskar han att äta av samma mat som vi äter, gärna själv med händerna. Och de senaste veckorna somnar han själv i sin säng inför natten. Så nu borde vi få tillbaka lite kvällar här igen, vilket jag hoppas kan ge lite sy-, stick- eller virktid!!

Påsken blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, tanken var att vi skulle slipa golven på övervåningen men det blev istället några riktigt lugna dagar hemma. Får väl erkänna att jag är lite bitter, hade varit så skönt att ha det gjort så vi kunde fortsätta med renoveringen där uppe.  

Har haft problem med gallsten sedan graviditeten med E, den senaste tiden har det varit riktigt jobbigt och jag har inte kunnat äta annat än typ kokt potatis och gröt. Förra helgen skulle vi spendera i Göteborg hos kompisar, men vi hann inte mer än upp dit innan jag fick ett sådant kraftigt gallstensanfall som inte vill ge med sig att jag fick åka in till Östra. Där skulle jag bli inlagd, men efter lite samtal med läkare fick vi lov att köra ner till Växjö och så blev jag inlagd där istället. Fastande och med dropp i flera dagar för att se vad det ledde. Men det blev bara med och mer smärtsam magvärk att det fick bli operation. Massa stenar i gallblåsan och stopp i gallgångarna hade gjort att det blivit inlammation i gallblåsan. Operationen gjordes i onsdags, stenar och gallblåsa plockades bort. Men eftersom jag klarade mig med titthålsopertion skall jag snart vara på benen igen. Än så länge letar jag inspiration till nya projekt från soffan, är sugen på att göra en stor virkad filt i mormorsrutor i härliga våriga färger... det behövs när snöflingorna faller här utanför fönstret känner jag...

2 kommentarer:

 1. Härligt att höra att du är hemma igen, vad dramatiskt du har haft det på senaste tiden. En mormorsrute-filt låter som ett bra projekt!
  Vad ni är fina i era pippitröjor!
  Kram, Eva

  SvaraRadera
 2. Vilken tråkig påskhelg, men lite gott ändå att du äntligen blir av med det som krånglar.
  Med en önskan om en snabb bättring!
  /Kram

  ps. Ni är superfina i era tröjor!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!