SIDOR

29 april 2012

Flugsvampar

Har inte haft så mycket tid vid symaskinerna på senaste tiden men i veckan fick jag i alla fall lite tid att göra två beställningar. Både byxorna och mössan är sydda i det limegröna flugsvampstyget, vilket har blivit en klar favorit både hos mig och mina kunder. Tycker det blir så läckert ihop med den svart/vita mudden på byxorna, muddarna vid benslutet är dessutom lite längre så att de kan vikas upp och användas länge. Vill du se en annan kombination med det här tyget och svart/vit randigt, kolla in den här bodyn.Mössan finns inte så mycket att skriva om. Den är sydd i min vanliga "kron-modell", och skall passa på en kille i 1,5 års åldern. Man kan välja om man vill ha den uppvikt som här på bilden eller lite mer pösig.

Mönster:
Mina egna, mössan st. 48cm och muddbyxorna lite förlängda 74/80

Bäst just nu:
Att jag fick ihop lite sytid i veckan, det är en bristvara nu. Att en stund vid symaskinen på kvällen gör att en dag med tråkiga besked känns mycket bättre.

Sen är det underbart att vi är igång med golvslipningen, vi börjar se ett slut på renoveringen av övervåningen vilket är så skönt!

Sämst just nu:
Att E vaknar redan vid 06 på morgonen, vi har varit bortskämda med en kille som inte varit så morgonigg. Skönt med helg så vi kan få sovmorgon i alla fall varannan morgon.

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar en kommentar!