SIDOR

19 mars 2012

Renoverings uppdatering 2

Nu är det helt färdigt på utsidan. Mannen har målat det röda en omgång i helgen, det vita skall målas en gång till men det gör vi längre fram i vår. Ställningarna plockas nog ner vilken dag som helst nu, då kommer före och efter bilder.

Det är inte mycket kvar inne heller nu, men är svårt att fotografera så att det är tydligt hur det blir... Men gjorde i alla fall ett försök. Så här ser det ut när man kommer upp för trappan, så ljust och härligt!Utbygget är till vänster på bilden och dörren som står öppen till höger är in till badrummet.
I badrummet är golvet färdigt, nu i början av veckan skall väggarna sättas.
Den här väggen skall slipas av en del så vi får bort alla tapetresterna, sedan skall den behandlas så den blir lite åt ljust grå. Dörren är in till E:s rum. Jag längtar massvis tills det är dags att börja inreda där.
Så här ser det just nu ut när man står inne i allrummet och kollar mot trappan, smal pärlspont är uppsatt. Den här skall såklart målas i vitt.
Vy mot trappen och dörröppningen in till syrummet.
Och såhär ser det ut i syrummet nu. Där skall det bara målas vitt runt fönsterna sedan är det färdigt!
Efter en vecka med hög feber här hemma är vi nu alla feberfria, vi har alla en jobbig hosta kvar men den borde ju också ge med sig snart tycker jag.

1 kommentar:

  1. Ser bra ut! Skont att ni ar battrre! Vi har det underbart i varmen pa Kap Verde! KRAMAR!!!!!!!!
    Mormor o morfar

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!