SIDOR

24 mars 2012

Före och efter bilder utifrån sett

Så här såg vårt hus ut för några månader sedan. Utbygget har bara ett litet fönster på övervåningen och taket är platt. Taket hade dessutom börjat bli dåligt och det hade regnat in lite på några ställen.


 Nu ser det ut såhär istället. Utbygget har sadeltak, precis som övriga hus och byggnader på gården. Och sen fönsterna då såklart. Visst blev det snyggt? Ljusinsläppet som blir på övervåningen är helt fantastiskt.


Tankarna hur vi skall kunna förbättra och göra om ute sätter såklart igång på direkten. Altanen är jättedålig så den skall rivas och så ska det byggas ny där i vår/sommar någon gång. Än har vi inte bestämt oss hur den skall se ut... om det blir trappa runt hela eller räcke igen. Sen vill vi lägga grus på gården där det är som lerigast. Och så har vi planer på odlingslådor utanför köksfönstret. Våren är här och då sätter uteplaneringen igång. Förstår varför bygympan snart har uppehåll, enligt ledaren är det inga som tränar utan man går ut i sina trädgårdar istället :-)

1 kommentar:

  1. Det är visst fler än jag somhar en bonde inombords som vaknar till av värmen.
    Vad fint huset blir! Vi gjorde något liknade på vår kupa som också hade ett platt tak. Mycket snyggare när det är som övriga taket.
    /Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!