SIDOR

3 november 2011

Tröja med fordon och favorit i repris


En beställning som skickades iväg för någon dag sedan. En långärmad tröja i det turkosa tyget med svarta fordon på. Valde att ha röd mudd vid halsen och matchande röda sömmar till, för att jag tycker det är en så snygg kombination med turkost och rött. Vet inte om tröjan är till en kille eller tjej, men jag tycker den passar precis lika bra på både och! Den är sydd i storlek 120.

De här byxorna känner ni nog igen vid det här laget, om ni har hängt inne på min blogg ett tag. De är en klar favorit både hos mig och mina kunder! Muddbyxor i storlek 80 i det bruna tyget med vita elefanter, svart/vit randig mudd vid midja och benslut. Och så en matchande dregellapp till.

I kväll har jag tillbringat en liten stund vid symaskinen, för att göra färdigt en annan beställning. Så det borde inte dröja så länge tills det kommer ett nytt inlägg här. Sedan är jag sugen på att sy lite nytt till E. Han skulle behöva lite nya body i storlek 74, men jag skulle vilja lära mig bandkantningen på min coverpro innan jag sätter igång och syr dem. Någon som har några bra tips när man ska lära sig att bandkanta på maskinen?

2 kommentarer:

  1. Vilken ursnygg tröja!!!

    Oja byxorna gillar vi skarpt, dock börjar dom bli lite tajta nu haha..

    SvaraRadera
  2. båda mina grabbar är nöjda med sina kläder:) och mamman också;).
    Tack ska du ha!! kram monica

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!