SIDOR

20 mars 2011

Färdiga!

Marssockorna är färdiga! Tycker de blev fina och det var roligt att sticka dem på ett annat vis än vad jag är van vid. Tycker att hälarna blev bra men det blev fler trådar att fästa när man stickar på det här viset och det gillar jag inte. Sockorna är stickade i Trekking som jag färgat själv med äggfärg för några år sedan. Kanske att mönstret hade gjort sig bättre i ett garn som är helt enfärgat men jag är ändå nöjd.

Tycker det är så svårt att fotografera sockor. De ser ju alltid finast ut på fötterna men hur gör man för att få bra bilder?!? Försökte själv först, ni kan ju se på bilderna nedan hur bra det funkade... eller inte funkade kanske är bättre sagt. Jag ser helt enkelt inte mina fötter längre... tårna lyckas jag se om jag böjer mig fram mycket. Fick alltså be maken agera fotograf och det blev ju så där. Han tar inte sockfotografering på samma allvar som jag ;-) 

(Ber om ursäkt för pyjamasbyxorna på nedersta bilden, men de är dem jag bor i nu)

3 kommentarer:

 1. Du är helt fantastisk! Önskar jag också kunde brinna för att sticka sockor, har fortfarande ingen kompis till den jag gjorde färdigt förra vintern.... ;-)
  Fin mage, se till att den håller sig stor ett par veckor till så vi hinner ses ;-)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Härligt att få skratta! UNDERBARA bilder hjärtat! Fina sockor, du är otrolig! Kram!!!

  SvaraRadera
 3. HAHA!
  fina sockor och fin mage!
  /petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!