SIDOR

22 oktober 2010

Sockor till syster

Dessa monkeysocks påbörjades i januari men har inte färdiggjorts förren nu. Det var ett önskemål från syster med vita stickade "finsockar" men av någon konstig anledning blev de inte klara då. Kanske var det sommaren och värmen som gjorde att jag inte var så sugen på sockar, inte för att det brukar hindra mig som älskar att sticka sockor men så blev det! Nu är de i alla fall färdiga och syster blev mycket glad och överraskad när de idag levererades till henne via posten, det positiva var ju att hon hade glömt bort att hon skulle få dem så det blev en riktigt överraskning! :-)

Har ytterligare ett par som ligger och väntar på att bli färdiga, och de påbörjades redan i december förra året och är tänkta till mig själv. Kanske är dem som blir nästa par ut...

4 kommentarer:

 1. De är ljuvliga!! :) Så mysiga och fina! Tack fina syster du är bäst!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina sockar! Få tipsa min syster om att hennea syster också vill ha finsockar.
  Ha det gott!
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Så fina de blev, förstår att Julia blev GLAD! Jag hade ett par röda på mig i går kväll som jag fått av dig, jätte sköna!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Å så fina sockar!! GILLAR!! Jag önskar att jag kunde sticka, men efter ett antal försök så ger jag upp. Jag är dömd att vara okunnig när det gäller att sticka snygga sockor.. =o))
  Tack snälla för ditt erbjudande om det ljusturkosa fordonstyget. Tyvärr så är det det mörkturkosa jag är ute efter. Himla synd..

  Ha det bäst så hörs vi i bloggarna!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!