SIDOR

1 augusti 2010

1 år som gifta och skördning i grönsakslandet

För 1 år sedan var det stor fest här med släkt och vänner, en underbar dag som man kan läsa mer om här... Idag firar vi alltså ett år som gifta, och det gör vi betydligt lugnare än festen förra året. Vi har haft en härlig dag, jag fick fin frukost serverad i morse med en bukett röda rosor. Vi har skålat i champagne med grannarna som idag firar 40 år som gifta.

Igår plockade jag 6 liter röda vinbär och 1 liter vita, det är massor bär i år så det blir att plocka mer de kommande dagarna. Kokades gelé och saft igår. I kväll var vi ute och plockade kantareller, vi har även varit ute i grönsakslandet och skördat de första potatisarna och rödbetorna. Detta skall ikväll ätas till vildsvinsfilé, och till det skall vi dricka ett vin vi fick i bröllopspresent till vår första bröllopsdag.

4 kommentarer:

 1. Hej och grattis till er ettårsdag! Jag önskar er massor med lyckliga år framöver!!!

  Vad du är flitig med skördandet, jag har en krusbär och en svartvinbär som verkliggen skulle behöva plockas av, men...Det kommer annat emellan hela tiden.
  Kram, Eva

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!
  Och instämmer med förgående kommentar! Så häliga bilder, ser mumsigt ut!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. kantareller... det finns aldrig några när jag är i skogen:(

  SvaraRadera
 4. Grattis på er, låter som ni hade en underbar dag! Här hemma är uteplatsen på plats, kanstenen nästan lagd och möblerna flyttade till framsidan igen. Vi är jätteglada över hjälpen vi fick när vi var här! Idag är andra dagen på surfkursen - underbart! Ha det skönt så hörs och ses vi!
  Kramar Anni

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!