SIDOR

6 april 2010

Renovering av skafferiet

Under förra veckan, när det var påsklov var mamma här i några dagar. Vi passade då på att renovera skafferiet. Det låter kanske inte som ett så stort projekt, men det tog faktiskt 2 heldagar. Först skulle allt plockas ut, och jag kan ju säga att det var så pass fullt att man inte kunde gå in där riktigt. Sedan var det dags för förarbetet innan vi kunde börja måla. När det torkat var det dags att plocka tillbaka allt in igen. Vi är riktigt nöjda med det färdiga resultatet. Det kanske inte syns riktigt på bilderna men den vita färgen gör att hela skafferiet blir så mycket ljusare än när det var blått. Sedan att allt är uppsorterat och ställt i ordning gör ju så klart också sitt till. Nu kan vi helt enkelt se vad vi har i skafferiet, och behöver inte köpa nytt varje gång vi ska göra något.

2 kommentarer:

  1. Åh, du har ett sån´t skafferi som man går in i. det hade min farfar i sitt hus när jag var liten. Man gick ofta in där för där kunde man hitta allt möjligt gott somm farfars fru (inte farmor) gjort. nostalgi ;)

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev! Min dröm är att vi ska återinföra ett sånt i vårt gamla hus. Tyvärr ligger det inte så högt på allas prioriteringslista...
    Ha det gott och njut av våren!
    /Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!