SIDOR

20 maj 2009

Grönt är skönt...

Och speciellt i kombination med tryckta kaniner i rött eller brunt. Detta tyg låg och väntade på mig i huset idag. Beställde det för några dagar sedan och idag hade det kommit. Färgerna gör sig inte rikigt rättvisa på bilden.


Men jag gillar andra färger också, dessa garnet är inköpta i veckan. Tre olika färger av Brilla och ett bambu-bomulls garn i en härlig gröngul färg.


Sen måste jag även visa två klänningar, inhandlade på en loppis här i närheten. Den rosa är i siden, och köpt för nästan ingenting. Är ganska säker på att jag skall ha klänningarna själv, men om jag tröttnar på dem kan de ju alltid sys om till något annat.


Sist vill jag visa ett garn som jag färgade i fredags med äggfärg. Detta gjorde jag tillsammans med min härliga jobbarkompis, kolla in hur hennes garn blev här.

1 kommentar:

  1. Hej! Vad roligt att få se fler bilder!!!Och vad annorlunda allt blir med blommor på träden! Fniss, jag förstår att du hade lika roligt som jag när du nystade garnet...Läckert blev det ialla fall!Och tack för kul samarbete idag! :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!