SIDOR

26 april 2009

Helgens arbete

Vi har faktiskt fått en hel del gjort i helgen. Lördagen startade vi med att fortsätta köra in grus i ladan, detta för att jämna till golvet i maskinhallen. Erik körde traktorn och jag höll i spaden. Inget dåligt träningspass det där vill jag lova. Nästa helg kommer mina föräldrar på besök och då skall vi börja måla ladan. Sedan har jag också kanthuggit alla rabatter, det var mycket jobb men blev så fint när det var färdigt. Kejsarkronorna har nyligen slagit ut och är nu så här fina...


På eftermiddagen fick vi besök av Eriks moster med familj, blev en riktigt mysig "picknick" i trädgården. Det är så roligt när det kommer hit folk, är så kul att få visa upp VÅRT fina hus. (Har fortfarande lite svårt att fatta att det är vårt.)

Idag har vi byggt hundgård, som ni kan se på bilderna nedan har vi hjälpt åt. Ja det finns bildbevis på att jag också snickrade... :D Vi är riktigt nöjda med hur den blev, nu återstår bara att se hur Ester trivs i den, jag kan gissa på att det kommer behövas en hel del träning för att hon skall vara nöjd där. Det skall även bli en koja i hundgården, men det skall vi göra en annan dag. Alla brädorna är "hemmagjorda" och kommer från gården. Titta bara på hur charmig grinden blev.


Sen har jag faktiskt varit ute och sprungit en runda ikväll, och ni som känner mig vet att det inte händer speciellt ofta. Är faktiskt år sedan jag var ute och sprang sist. Men jag har ju en klänning jag skall kunna komma i om några månader, så det är väl på tiden nu :)
Avslutningsvis vill jag bara visa vilka fina arbetshandskar jag fick av Erik idag, med så fina handskar måste man ju kunna jobba riktigt bra. Eller är det så att de är så fina att man måste vara rädd om dem, och därför bara kolla på när andra jobbar :)?!?! Vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. Jippi vad kul att få se fler bilder från ert FINA HUS! Vilken helg ni verkar ha haft, och mycket ni har hunnit med. Får väl höra mer imorgon på jobbet hoppas jag.
  Eva

  SvaraRadera
 2. Det ser gediget ut ert bygge, trodde inte det skulle se så ut. Träffade en Ester kopia i kväll i skogen, hon var nästan lika söt som Ester. Hoppas hon kommer att gilla sin lilla gård.
  Kram, vi ses snart!

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint Jenny! Är så glad för er skull, där kommer ni att trivas kanon!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej tjejen,
  du ser ut att vara född med en såg i handen, så klart inget att oroa sig för. Springa, Jenny, nu börjar jag nästan bli orolig. Men men jobba på du medan jag bara blir tjockare ;-) Mitt problem ligger ju i att hitta en klänning som jag vet är tillräckligt stor även 1/8.
  Längtar till i morgon. Nu ska jag skriva rent mina IUP.Kram kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!