SIDOR

8 juli 2008

Tubtopp till mig

För ett tag sedan sydde jag en tubtopp i detta tyg till min syster. Jag tyckte att det blev en så härlig och somrig topp så jag bestämde mig för att göra en liknande även till mig. Tyget är ganska tunt så för att det skulle bli riktigt fint valde jag att sy toppen i dubbelt tyg, bara vanlig vit trikå inuti, och så en orange-vit randig mudd upptill för att toppen skall hållas på plats.

8 kommentarer:

 1. Tack för beskrivningen!
  Hade du någon användning av overlockmaskinen, eller dummar den sig fortfarande?

  SvaraRadera
 2. Vilken fin topp! Så där härligt somrigt. Tack snälla Jenny för sockbeskrivningen. Nu blir det sockar till svägerskan och hennes man...

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig! Galet fint mönster, det passar ju perfekt nu på sommaren. :)

  SvaraRadera
 4. Hejsan, hade du kunnat maila mig mönstret till en tubtoppen?

  SvaraRadera
 5. Sara.rietz@hotmail.se31 augusti 2013 10:08

  hejsan!
  Jag vet att det är många år sedan detta inlägg postades men tyckte att tubtoppen var så himla snygg så tänkte att jag måste testa att skriva.

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha mönstret om du har kvar den. Så himla snyggt! verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget mönster till tubtoppen utan jag bara mätte på mig och sydde på känsla. Prova att dra trikåtyget runt dig för att sr hur mkt du behöver... det beor ju på hur mkt stretch det är i just det tyget. Lycka till!

   Radera
  2. Det finns inget mönster till tubtoppen utan jag bara mätte på mig och sydde på känsla. Prova att dra trikåtyget runt dig för att sr hur mkt du behöver... det beor ju på hur mkt stretch det är i just det tyget. Lycka till!

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!