SIDOR

25 maj 2008

Härliga helgen!!

Det har varit en mycket skön helg, och jag har faktiskt till och med hunnit vara lite kreativ. I fredags kväll stickade jag färdigt "majsockorna" ifrån Barbros strumpklubb. Som ni kan se på bilden ville även Ester vara med på ett hörn när detta gjordes. Det är tur att vi inte har större hund än att både hon och stickningen får plats i knät samtidigt ;)






Strumporna är stickade ifrån tårna och upp, vilket var ett alldeles nytt sätt för mig att sticka strumpor på. Men jag gillade varianten mycket och tycker att det blir riktigt snyggt, speciellt framme vid tårna. (Ni får ursäkta de vita benen, hoppas att ni inte blir allt för bländade av dem)







Självklart har det även gjorts lite papperspärlor. Detta halsbandet är gjort av svart-vita pärlor som har lackats med ett rött naglack. Blev riktigt roligt faktiskt! Min mamma fick ett liknande skickat till sig som en liten morsdagspresent tillsammans med en brosch jag gjort.

Lördags kvällen tillbringade vi på en mycket trevlig Schlager fest, med härliga människor. Konstigt att man varje år sitter där och faktiskt tror att Sverige har stor chans att vinna, och så avslutas kvällen varje år med en besvikelse när det inte alls blev så. Men som jag skrev tidigare blev det ändå en riktigt trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Vad strumporna blev bra! Jag måste sätta igång med min andra hemma också. Det är märkligt att det alltid tar så lång tid att göra strumpa nummer 2...Har du något nytt stickprojekt nu då?

    SvaraRadera
  2. Strumporna blev jättefina! Det garnet är så himla fint. Ja man har lite väl höga förhoppningar varje år inför Schlagern och så vann så klart fel låt =) Hihi, kikar på Mg's tyger just nu! Kram

    SvaraRadera
  3. Heja, fina strumpor och vad mysigt ni har det när du stickar, det funkade ju när Leeloo var liten men nu är hon alldeles för stor för det, även om hon vill så får hon ju inte plats. Hoppas nästan på regn så att jag också kan vara kreativ inne och sticka, nu får ju trädgården all tid och energi. (fast det är ju roligt det med :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Så sött med Ester i knät, hon är ju för underbar!! Halsbandet är galet fint o strumporna med o benen var bländande vita precis som du skrev. Annat än mina de;) Kommer snart upp!! Ska bli jättekul. Nu är det sovdags för mig, galet trött! pussokram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag tror nog benen var lite överexponerade, eller hur?
    Tack för att du skrev så snällt på min blogg igår, jag blev jätteglad!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  6. Hej hjärtat!
    Lycka till i morgon, tänker på dig.
    Strumporna ser jätte fina ut. Och även halsbandet, liknar det jag fick av dig. Massor med kramar från mig till dig!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!