SIDOR

30 oktober 2013

Banankaka med E

Idag har jag och H varit hemma själva, mannen och E har varit på förskolan. Vi har vilat mest, lillebror verkar tycka det är bäst att sova på dagen nämligen.

När E kom hem bakade han och jag en banankaka. Jag har längtat efter att baka med honom sedan jag blev gravid, så det var riktigt mysigt. Sedan visade det sig att farfar kom på besök en stund, så nybakat passade ju bra.

Och så har jag suttit en stund vid symaskinen ikväll. Så härligt! Blev ett par svarta harembyxor till mig. Tror att jag kommer bo i de nu, skönt med ett par byxor som passar bra (som inte är mammabyxor)

3 kommentarer:

 1. Ser mumsigt ut! Ses snart ! Kramar ♡♥♡♥

  SvaraRadera
 2. Hej jenny!! Grattis till bäbis! undrar om du syr nåt nu? skulle isåfall vilja beställa två mössor i julklapp. 1 st (Limegröna dalahästar på turkos botten. (jersey)) till en 1 åring. och 1 st (Rosa dalahästar på limegrön botten. (jersey)) till en tre åring. Hör gärna av dig om du har tid och kan! Kram Sara Richter Simsek

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara. Det går abslout att fixa! Du kan väl skicka mejl till mig på jenny (a) ladyjen.se så bestämmer vi vidare där?!
   //Jenny

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!