SIDOR

24 februari 2013

Ännu fler filtarDet har blivit mycket filtar sydda här den senaste tiden, just de här två är till ett tvillingpar som snart skall komma till världen. Mamman är dessutom en av mina barndomskompisar, sådana beställningar är alltid extra roliga att få. Det är hon som valt tygerna, och jag tycker minsann att hon har riktigt bra smak. Det här är nog bland de två finaste filtarna jag gjort! Det blir en väldigt stilren och enkel filt på den svart-vit randiga sidan medan det är massa färg på den andra, helt i min smak helt enkelt. Kommer garanterat bli fler filtar med just sådan här randig baksida.

I morgon är det dags för jobb igen, efter en veckas sportlovs-ledigt. Vad fort tiden går när man är ledig, eller det gör den ju när man jobbar också... I veckan har det inte blivit mycket sytt, utan desto mer gos och bus med sonen. Precis som det skall vara när man är lediga tillsammans.

3 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar filtarna, riktigt snygga kombinationer. Ser att du börjar och slutar i en ögla - är det lätt tycker du? Har du några tips?

  SvaraRadera
 2. Åh vilka underbara filtar..!!
  Du har ingen i rosa/orange färgkombination.?
  älskar dessa färger.. även rosa/grönt.;)

  Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jenny! För tillfället har jag inte möjlighet att ta emot några beställningar då jag är sjukskriven pga av graviditeten. Men jag kan höra av mig när det är aktuellt med beställningar igen. Jag har massor av tyger ;-) Följ mig gärna på fb, där kommer uppdateras när det finns möjlighet till beställningar igen...
   //Jenny

   Radera

Tack för att du lämnar en kommentar!