SIDOR

14 april 2012

Härlig utedag!


Förrmiddagen tillbringade vi på en av våra ängar här, letandes efter sten. Vi gick fram och tillbaka med ca 10 m mellan oss. Såklart fick även E vara med, han stormtrivs sittandes på pappas rygg. Där sitter han och tittar och snackar massor. Mest blir det papa-papa-papa-papa hela tiden, men några AaaAAaaaa blir det också, sen lite annan gojja som vi inte förstår ;-)

Undrar ni varför vi letar sten? Det är för att vi i sommar ska ta in en bonde här som skall göra "dinosarieäggen " åt oss, och då får han inte köra på några stenar med sina maskiner.


Annars har varit hållit till en del på framsidan av huset. Putsat av räcket vid ingången, så nu är det vitt och fint igen. Vi valde även att klippa ner massa buskar där intill så att det skulle bli lite mer öppet och ljust. Är vi nöjda med det under våren och sommaren kommer vi gräva upp buskarna till hösten. Vi är även sugna på att måla dörren i en lite mer charmig färg, men vet inte alls vad vi ska välja för färg. Någon som har ett bra förslag? Nya blomlådor köpte jag för några veckor sedan så de ska också upp inom de nämsta dagarna så att det kan bli lite mer blommor... Rabatterna behöver sig en rejäl omgång också, men det får bli ett senare projekt. Vi har massor av vintergröna och har hört att de är giftiga, så de ska bort! Dock breder de ut sig något extrem så det blir nog ett ganska omfattande arbete.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Dinosaurieäggen? Nu blir jag nyfiken!
  En blå färg kunde bli snyggt tycker jag. Som här: www.annexet.nu (mammas hemsida som är under uppbyggnad, ny för dagen...) Tycker att den ljusblå dörren står sig så fint mot det röda, teglet och gröna

  SvaraRadera
 2. Dinosarieägg, det är ju de inplastade höbalarna :-)
  Tack för tips ang dörrfärg, det ser riktigt fint och fräsch ut med den blå dörren! Så ljusblå har jag inte ens tänkt på innan...

  SvaraRadera
 3. Ser härligt ut för E på Ryggen!
  Jag tycker att det hade varit fint med en lite mörkt gul färg på dörren!
  Kram, vi ses snart!!!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!