SIDOR

16 oktober 2009

Höstmarknad i morgon

Har du vägarna förbi Öhrs lantcafé imorgon tycker jag att du skall komma in och titta lite. Jag hoppas på fint väder och mycket folk såklart!!

5 kommentarer:

  1. Sv: Tack så mycket Jenny :} Jag hade gärna kommit till det cafét och köpt såna tofflor, men nu ska inte jag till växjö:( Men jag håller tummarna för dej att det går bra :} Trevlig Helg. Kram Bella//

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vilken samling! Hur hinner du???Jag får minnen bara du skriver Öhr...Varje sommar när vi åkte till stugan stannade vi till på Öhrs lanthandel och åt glass. Det var så skönt för då visste vi att det bara var några kilometer kvar...Lycka till imorgon!
    Kram, Eva

    SvaraRadera
  3. Hej söt!
    Hoppas det gick bra på marknaden! Fick en liten släng av kreativitet idag och åkte till Myrins och köpte tyg, hittade finfina velourtyger och tänkte på dig! Det får bli söta babybyxor tror jag.. Om du har vägarna förbi Götet så måste du dit!!

    Saknar dej! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej tjejen!!!
    Här har hänt grejer, vad fina tofflorna är, helt underbara. Du är helt otrolig!!!
    Hoppas det gått bra i helgen och att ni haft lika fint väder som vi haft för då har det nog kommit en massa folk och handlat. Synd att det är så långt borta.
    Kram Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Jenny! Jag ber så mycket om ursäkt. Jag har totalt glömt bort att fota Noah. Det hár varit så himla mycket nu.. Men jag ska verkligen försöka komma ihåg det nu i veckan!

    Hoppas det går bra på marknaden. :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!