SIDOR

1 juni 2009

Vad tog helgen vägen?

Tiden går verkligen fort när man har roligt! Och roligt har vi verkligen haft i helgen, och självklart jobbat hårt. Mina föräldrar och Andreas har varit hos oss i huset och hjälp till. Vi har verkligen hunnit jättemycket. Och vädret har varit helt kanon, högsommar värme.
Vi har städat ur hela ladan, från golv till tak. Och det behövdes verkligen. Vi såg så roliga ut när vi hade på oss "skyddsutrustningen". Bilden nedan visar mamma och mig i den.

Sen har vi byggt en trappa till baksidan av ladan.

Vi har använt i travers kranen i ladan, detta för att plocka ned lite saker och för att laga en utav takstolarna. Med hjälp av den plockades det även ned mycket fina trädgårdsmöbler från loftet på ladan, som sedan tvättades rena.

Har vi även hunnit med att plantera ut våra solrosor, som har fått vara på förodling inne. De se lite klena ut än så länge, men förhoppningsvis växer de till sig och blir riktigt stora och ståtliga.

Helgen avslutades med en härlig promenad i skogen, och en tallrik hemmagjord rabarberkräm. Det har hänt mycket här med andra ord :)

5 kommentarer:

 1. Ser så mysigt ut jenny, jag längtar till bröllopet nu :) kram Isabell

  SvaraRadera
 2. Oj, vad ni har hunnit med! Och jag är dessutom imponerad över att ni gjort allt detta när det varit så otroligt varmt!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Instämmer, helgen gick verkligen för snabbt. Jag tycker också att vi var duktiga och hann mycket, vi hade roligt och åt gott. Trappan ser jätte fin ut. Tack igen för de fina morsdags-presenterna de var jätte fina.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Heja tjejen,
  ser helt underbart ut, längtar till att se i verkligheten!!!!
  Leeloo har ju tre små söta nu, tänkte visa upp dom på bloggen i helgen. Det är ju betygsätning nu....
  Kram på dig!!!

  SvaraRadera
 5. Hej gumman,
  gå in på min blogg och kika på familjeökningen, hur söta som helst!!!!
  Hoppas allt är bra och jag är säker på att du fixar det du väljer!
  Kramar Anni

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!