SIDOR

24 februari 2008

Härliga helgen!

Det har varit en skön helg, men som vanligt går den mycket fortare än vad man har tänkt sig. Hade så mycket planer på allt kreativt jag skulle göra i helgen, men hann såklart inte med hälften av vad jag hade tänkt mig.


Men lite kul har jag i alla fall hunit med att göra. Blev en del textiltryck, den här tröjan har fått trycket "övningsgår" på ryggen. Den kommer att skickas till min kusins pojk Alwin som jag tror den kommer passa perfekt på!



Det här blommiga tyget är ett gammalt 50-tals tyg som jag fick av min svärmor i somras. Har sedan dess funderat på vad jag ska använda det till... men nu tror jag att jag har bestämt mig för att göra en väska av det. Har i helgen varit och köpt matchande tyg, men kan inte riktigt bestämma mig vilket utav dem jag ska använda mig av. Tror ni att det blir för mycket olika mönster om jag tar det randiga som foder??? Hjälp mig gärna genom att säga vad du tycker!

5 kommentarer:

  1. Tröjan med övningsgår blev ju kanon fin, vad du kan!
    Jag tycker du ska ta det smalrandiga tyget, roligt med mycket färg och mönster till väskan.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilken fin blogg. Jag tycker att du ska ta det randiga tyget som foder till väska. Det passar in så bra så jag tror inte att det blir för mycket. Annars kan du ju alltid lappa ihop den, då kan du få med alla tyger :)

    Lisa

    SvaraRadera
  3. Jenny, jag hade nog inte valt bort något tyg! Välj alla, du får nog ihop det på något vis!
    Eva S

    SvaraRadera
  4. Hahha så underbart klockren tröja :)
    tyget sen wow, love it, blev det en väska eller vad blev det av det? :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!