SIDOR

14 oktober 2008

Sykväll

Ikväll har en kompis varit här och sytt, hon ville ha lite hjälp med att sy gardiner så det är vad vi har ägnat kvällen åt.

Eftersom jag också ville sy lite passade jag på att sy ännu några par babybyxor. De randiga är i storlek 50/56 och de blommiga är i storlek 62/68.

Nu borde jag ta mig an något lite större projekt än just bara babykläder, kanske ska ta och göra nåt till mig. Men eftersom det för tillfället inte finns så mycket tid över till kreativa saker blir det liksom sånt här småplock när jag väl sitter vid symaskinen.

Men jag har lite andra idéer på saker jag skall göra, och så fort jag hunnit med att vara lite mer kerativ ska det bli en tävling här på bloggen... (jag har inte glömt bort att jag lovat)

5 kommentarer:

  1. Kul babykläder. Så himla kul tyger, jag förstår att du inte kan låta bli! Spännande med tävling, jag ska hålla utkik!

    SvaraRadera
  2. ja det är jättekul att se dina kläder, jag har en liten kotte och du ger mig inspiration att sy själv. Men var hittar du alla fina tyger?

    SvaraRadera
  3. åh, dom är jättefina! jag gillade verkligen de röda också. det är så trist när man inte har nån att klä upp i dom bara.

    SvaraRadera
  4. Vilka söta byxor och vilket smart sätt att utnyttja små tygbitar. Visst är det så att dygnet skulle behöva ha fler timmar?
    /Kram

    SvaraRadera
  5. Superfina Jenny, som vanligt :) Ja jag ska fundera lite på låtar som passar på brölopp men den med Sonja Aldén är min favorit. Hoppas allt är bra! Kram kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar!